fbpx

Brugte varevogne

Vi har et stort udvalg af brugte varevogne hos V Holm Jensen – Se vores udvalg af modeller til erhverv - bl.a. Opel Vivaro, Opel Movano og Zafira Flexivan, som alle er yderst rummelige med god plads til alt, hvad du har brug for at transportere. Der er også tænkt på komfort, sikkerhed og design ved varevognene, så der er ikke gået på kompromis med noget.

Se hvilke brugte varevogne, vi har på lager lige nu.

Se vores brugte varevogne i vores erhvervsafdeling

Finansiering og forsikring af brugte varevogne

Hos os kan du både få bilen finansieret med nogle meget attraktive betingelser, og du har valget mellem at få en fast og en variabel rente. Udbetalingen af bilen er 20% af prisen, dog mindst 20.000 kr.

Forsikring sørger vi også gerne for ved køb af brugte varevogne, som er max. 5 år gammel. Vi samarbejder med forsikringsselskabet IF, og vi kan sammen finde et tilbud på en forsikring, som passer til dine behov.

Service af din brugte varevogn

Service af din brugte Opel Movano varevognHos os kan du lave en serviceaftale, hvor du med et fast, lavt månedligt beløb, kan sikre dig, at din bil for de servicetjek, der er vigtige, når du vil sikre bilens værdi. På den måde får du ingen pludselige, uforudsete udgifter.

Du kan tegne serviceaftaler på brugte varevogne indtil bilen er 2 år gammel, og aftalen kan løbe indtil varevognen er 5 år gammel. Læs mere om serviceaftaler på brugte varevogne.

Kontakt vores salgsafdelinge på tlf. 63 11 63 00 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for mere information om forsikringer eller læs mere om forsikring af din brugte varevogn.

Kontakt også gerne salg, hvis du ønsker mere information om serviceaftaler, eller hvis du har brug for rådgivning i forhold til, hvilke brugte varevogne, der vil passe til din virksomheds behov. Vi har varevogne med mange forskellige størrelser lastrum og egenskaber. Der er altid mulighed for at tilkøbe ekstraudstyr, så du altid har det, du skal bruge, når du er på landevejene, og så du kommer sikkert og komfortabelt fra det ene sted til det andet.

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål

Åbningstider

Klik på nedestående link for at se vores åbningstider.

Se åbningstider

Adresse

V Holm Jensen A/S
Nyborgvej 240-260
5220 Odense SØ
Telefon: 66 12 13 14
Email: vholmjensen@vhj.dk

Adresse

V Holm Jensen A/S
Peder Wessels Vej 11
5220 Odense SØ
Telefon: 63 41 02 00
Email: vholmjensen@vhj.dk

bilklage.dk