fbpx

Leasing til erhverv

Overvejer du leasing frem for køb af biler til dit firma? Har I f.eks. brug for varebiler i en periode, hvor en leasingaftale vil være det mest fordelagtige? Hos V Holm Jensen har vi mange biler til erhvervsleasing på lager og sørger gerne for, at du får præcis den leasingaftale på den bil, du ønsker.

Vi har mange års erfaring med leasing til erhverv, og vi giver dig rådgivning i øjenhøjde, så det er overskueligt at finde en bil og få en leasingaftale, som matcher dine behov.

Leasing af bil til erhverv hos V Holm Jensen

 Fordel ved leasing til erhverv:

  1. Mindre tid på administration. Det kan være yderst tidskrævende at stå for administration af firmabiler, men når I vælger at lease biler til erhverv frem for at købe, står vi for alt det administrative og rådgiver jer til den bedst mulige løsning.
  2. Træk leasingafgiften fra i dit regnskab. Du kan trække afgiften på leasing af din bil til erhverv fra i dit driftsregnskab.
  3. Undgå uforudsete udgifter på købte firmabiler. Når du benytter dig af erhvervsleasing af biler, slipper du for uforudsete udgifter. Du har et gennemskueligt månedligt budget for leasing af dine firmabiler, og du har mulighed for at frigøre kapital, som du ellers ville have investeret i købte firmabiler.
  4. Mindre tid på vedligeholdelse af biler. Hvis bare du sørger for, at dine leasingbiler kommer til servicetjek og på værksted, så klarer vi resten. Du skal ikke bekymre dig om regninger, forhandle priser med mekanikere, osv. Vi står for det hele hvad angår reparationer og service, hvis du vælger operationel leasing.
  5. Én samlet faktura med alle udgifter til erhvervsleasing. Du får hver måned en overskuelig faktura fra os, hvor alle udgifter er med.

Nem og gennemskuelig billeasing til erhverv

Leasing til erhverv - personbiler og varevogne

Hos V Holm Jensen har vi stort fokus på, at erhvervsleasing skal være nemt at gå til og gennemskueligt for dig. Derfor har vi en erhvervssælger, som udelukkende arbejder med erhverv og som ved præcis hvad, du skal være opmærksom på, når det handler om leasing til erhverv. Vores salgsafdeling kan kontaktes på 63 11 63 00 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og giver dig gerne meget mere information om erhvervsleasing.

Har du brug for en prøvetur for at finde den rette bil at lease til erhverv? Så kom endelig forbi os i Odense SØ på Nyborgvej og kig nærmere på vores mange modeller af eksempelvis varebiler. Det er altid muligt at få en prøvetur i vores biler til erhvervsleasing, og vi kan i samme ombæring tage en snak om, hvilken leasingaftale, der matcher din virksomheds behov.

©VHolmJensen Leasing af Opel til erhverv

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål

Åbningstider

Klik på nedestående link for at se vores åbningstider.

Se åbningstider

Adresse

V Holm Jensen A/S
Nyborgvej 240-260
5220 Odense SØ
Telefon: 66 12 13 14
Email: vholmjensen@vhj.dk

Adresse

V Holm Jensen A/S
Peder Wessels Vej 11
5220 Odense SØ
Telefon: 63 41 02 00
Email: vholmjensen@vhj.dk

bilklage.dk