Erhvervsleasing

Vi har et bredt udvalg af biler til erhvervsleasing, og vi er altid klar med råd og vejledning, så du får en leasingaftale på lige præcis den bil, som passer til dine behov.

Erhvervsleasing af Opel biler hos V Holm Jensen

Erhvervsleasing af Opel Movano og Opel Vivaro

Både Opel Movano og Opel Vivaro er begge rummelige biler, hvor du kan have alle dine varer, værktøj eller hvad du ellers har brug for at opbevare under kørsel, i det store lastrum. Læs mere om Opel Movano og Opel Vivaro.

Opel Combo leasing

Opel Combo er også en yderst rummelig bil, med to totallængder på hhv. 4,39 og 4,74 meter og to udvendige højder på hhv. 1,85 meter og 2,13 meter.

Når du erhvervsleaser en Opel Combo, får du desuden:

  • Rat, der kan justeres i højden
  • Justerbart førersæde med lændestøtte og armlæn
  • Gearskifte med indikator
  • ABS med EBD
  • Board computer
  • 12V strømudtag i instrumentbord

... og meget andet standardudstyr. Derudover kan du vælge ekstraudstyr, så du kan tilpasse din Opel Combo til din virksomheds behov.

Opel Combo har radio og CD-afspiller installeret (RDS radio systemet) som standard med fjernbetjening i rattet. Som ekstraudstyr kan du vælge mellem mange infotainment-funktioner med Combo Cargo systemet, bl.a. RDS radio med MP3-afspiller og 4 X20W, Bluetooth™, aux-in og USB.

Læs mere om Opel Combo.

Erhvervsleasing af Opel Zafira Flexivan

Opel Zafira kan også erhvervsleases

Opel Zafira Flexivan er endnu en af vores mange muligheder for en Opel til erhvervsleasing. Med Zafira Flexivan får du en stor varevogn, som har de samme køreegenskaber som en normal personbil og masser af opbevaringsplads.

Designet er eksklusivt, og der er desuden fokus på, at du skal have de mest komfortable betingelser for at være på farten, da Zafira Flexivan har ergonomiske sæder med elektrisk udtrækkelig lårstøtte. Desuden har varebilen et automatisk justerbart lændeområde.

Din Zafira Flexivan har desuden en særligt brændstofbesparende motor, som gør, at både brændstofforbrug og reparationsomkostninger bliver reduceret, samtidig med, at bilen bevarer sin power.

Læs mere om Opel Zafira Flexivan.

Aftale på erhvervsleasing

Kontakt os allerede i dag, hvis du har brug for mere info om erhvervsleasing af Opel varevogne, eller kom forbi og prøvekør den eller de Opel varevogne, som matcher dine behov.

Vores erhvervssælger Mike Jessen sidder klar ved telefonen på 29 99 03 81 for at besvare dine spørgsmål.

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål

Åbningstider

Klik på nedestående link for at se vores åbningstider.

Se åbningstider

Adresse

V Holm Jensen A/S
Nyborgvej 240-260
5220 Odense SØ
Telefon: 66 12 13 14
Telefax: 63 11 63 80
Email: vholmjensen@vhj.dk

Følg os

Ankenævn for biler

bilklage.dk