fbpx

Leasing af gulpladebil

Leasing af en gulpladebil kan være en stor fordel for dig, da der er en meget lavere afgift på gulpladebiler, og det dermed bliver billigere for dig at lease bilen.

Hvis du overvejer erhvervsleasing af en varevogn til transport af f.eks. varer eller andet udstyr, får du alle fordelene af leasing af gulpladebiler, da det netop er lastrummets volumen, som er vigtigt for dig, og ikke antallet af sæder i bilen. Når du får en lavere afgift på leasing af gulpladebilen, får du også et lavere beskatningsgrundlag, hvilket er endnu en fordel.

Leasing af Opel Vivaro på guleplader

Krav til en leaset gulpladebil

SKAT har nogle krav til biler på gule plader, som også gælder, når bilen er leaset.

Når du leaser biler på gule plader, skal du dog huske, at du og dine medarbejdere som udgangspunkt ikke kan bruge bilen privat – her gælder særlige regler.

Hvis I vælger at bruge den privat, skal det indberettes, så der kan blive betalt skat af fri bil. Det betyder også, at afgiften stiger, og bilen skal have papegøjeplader (nummerplader med mere end én baggrundsfarve, hvor bilen bruges dels til erhverv og dels privat). Husk at oplyse dine evt. medarbejdere om brugen af den leasede firmabil, så de kender reglerne.

Leasede gulpladebiler skal desuden have et synligt virksomhedsnavn og cvr-nummer på siden, og den skal være indrettet til transport af eksempelvis varer og værktøj. Bilen må max. veje 4t.

Få hjælp til at overholde kravene

Vi skal naturligvis nok hjælpe dig med at sørge for, at bilen overholder alle krav, og at alle papirer er i orden. Vi er altid behjælpelige med råd og vejledning i forhold til leasing i det hele taget.

Bredt udvalg af biler på gule plader til leasing

Leasing af Opel Movano på gule pladerHos V Holm Jensen finder du et bredt udvalg af gulpladebiler til leasing – vi hjælper dig gerne med at strikke en aftale sammen, som passer lige præcis til din virksomhed og sørger for, at du har forudsætningerne for at overholde alle krav i forhold til gulpladebiler.

Vi sætter en ære i at give god rådgivning men samtidig at kunne rykke hurtigt på ordrer. Derfor kan vi lynhurtigt levere biler til leasing og udarbejde leasingkontrakter, så du er godt kørende lige med det samme.

Kontakt salgsafdelingen på 63 11 63 00 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. i dag og få en snak om dine muligheder.

©VHolmJensen Opel Combo, Opel Vivaro & Opel Movano

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål

Åbningstider

Klik på nedestående link for at se vores åbningstider.

Se åbningstider

Adresse

V Holm Jensen A/S
Nyborgvej 240-260
5220 Odense SØ
Telefon: 66 12 13 14
Email: vholmjensen@vhj.dk

Adresse

V Holm Jensen A/S
Peder Wessels Vej 11
5220 Odense SØ
Telefon: 63 41 02 00
Email: vholmjensen@vhj.dk

bilklage.dk