fbpx

Leasing af firmabil

Der er mange muligheder for leasing af firmabiler hos V Holm Jensen, både hvad angår modeller, størrelser, priser og selve leasingaftalerne.

Når det gælder varevogne, er V Holm Jensen en professionel samarbejdspartner, som har et stort udvalg af firmabiler til leasing på lager hele tiden. Vi leaser især Opel varevogne såsom Opel Vivaro, Opel Movano og Opel Combo, og de fås i et væld af farver, modeller, og med meget forskelligt ekstraudstyr, så vi kan tilpasse bilen til din virksomheds behov.

Hos os kan du vælge mellem flere forskellige to leasingtyper, afhængigt af, om du vil købe bilen til sidst, eller om du vil have service og vedligeholdelse inkluderet i prisen og aflevere firmabilen efter endt leasingperiode.

Leasing af firmabil hos V Holm Jensen i Odense

Operationel leasing af firmabiler

Hvis du vælger operationel leasing (også kaldet serviceleasing), når du leaser din firmabil, betyder det, at service og vedligeholdelse af bilen er inkluderet. Hvis firmabilen skal repareres, have serviceeftersyn eller til syn, betaler vi alle udgifter, hvis du benytter dig af et af de værksteder, som vi samarbejder med.

Dine fordele ved operationel leasing

  • Du har ingen risiko i forhold til bilens værditab – du skal udelukkende forholde dig til den månedlige ydelse.
  • Omkostninger til service og vedligeholdelse er en del af leasingaftalen
  • Du frigiver kapital i virksomheden
  • Du kan vælge at få dæk, forsikring og vejhjælp med i leasingaftalen
  • Ingen uforudsete udgifter

Finansiel leasing af din firmabil

Finansiel erhvervsleasing af din Opel betyder derimod, at bilen bliver finansieret gennem leasing, og at du efter endt leasingperiode køber bilen af leasingselskabet. Det er en et alternativ til et lån, hvor du ikke skal binde virksomhedens aktiver, men samtidig har fulde rettigheder til brug af bilen. Hvis du gerne vil videresælge bilen, skal du selv finde en køber, når leasingaftalen udløber.

Dette får du med finansiel leasing

  • Forholdsvis lave etableringsomkostninger (i forhold til lån eller kassekredit)
  • Du kan frigive kapital i virksomheden
  • Har fulde rettigheder til brug af firmabilen

Kontakt salgsafdelingen på 63 11 63 00 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvis du ønsker at få mere at vide om leasing af firmabiler eller få et uforpligtende tilbud. Du er også altid velkommen til at komme forbi vores forretning og se udvalget af firmabiler.

©VHolmJensen Leasing af firmabil

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål

Åbningstider

Klik på nedestående link for at se vores åbningstider.

Se åbningstider

Adresse

V Holm Jensen A/S
Nyborgvej 240-260
5220 Odense SØ
Telefon: 66 12 13 14
Email: vholmjensen@vhj.dk

Adresse

V Holm Jensen A/S
Peder Wessels Vej 11
5220 Odense SØ
Telefon: 63 41 02 00
Email: vholmjensen@vhj.dk

bilklage.dk