fbpx

Leasing af Opel Movano

Med leasing af en Opel Movano får du meget rummelig varebil, hvor det er nemt at komme til varerne ved hjælp af de brede skydedøre. Vi har et stort udvalg af Opel Movano modeller til leasing, som vi kan have klar til dig meget hurtigt. De mange modeller gør, at du har et stort udvalg af biler i forhold til lastevne, længde og højde.

Alle vores Opel Movano modeller har super effektive BiTurbo dieselmotorer, som sikrer dig et stærkt moment men samtidig en økonomisk løsning med et lavt forbrug.

Afhængigt af, hvilken Opel Movano bil, du vælger at lease, er lastrumsvolumen på alt fra 8 til 17 m3, og den baghjulstrukne model har plads til hele 5 europaller.

Navigation i Opel Movano til en skarp pris

Lease Opel Movano med Navi 50 IntelliLinkDu kan tilkøbe en pakke med Navi 50 IntelliLink, så du får både et navigations- og radiosystem i ét.

Du får her bl.a.:
  • Touch farveskærm
  • Tilslutning til Bluetooth
  • Tilslutning til USB
  • Streaming af musik via Bluetooth
  • DAB radio
  • Fjernbetjening i rattet
  • Hastighedsalarm
  • Europakort

Tilbehør til din Opel Movano

Når du leaser en Opel Movano, har du også mulighed for at lease tilbehør, eksempelvis beskyttelsesgitre til f.eks. vinduer og taglastholdere, så du kan sikre, dine varer kommer nemmere og sikrere frem.

Prøvetur i en Opel Movano

Leasing af Opel Movano med lastrumsvolumen fra 8 til 17 m3Har du lyst til at køre en tur i en Opel Movano for at finde ud af hvilken model, der passer til netop dine behov? Kom forbi os i Odense SØ på Nyborgvej og lad os hjælpe dig med at finde den helt rigtige model til leasing. Og tag gerne en prøvetur – det er oftest der, du bedst kan mærke, om bilen matcher dine behov.

Leasingaftale allerede nu

Du kan lave en leasingaftale med os på en Opel Movano med det samme. Vi har mange modeller på lager lige nu, og de kan hurtigt blive klargjort til leasing og levering. Tag kontakt til salgsafdelingen på 63 11 63 00 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og lad os tage en snak om dine behov for leasing.

©VHolmJensen Leasing af Opel Movano

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål

Åbningstider

Klik på nedestående link for at se vores åbningstider.

Se åbningstider

Adresse

V Holm Jensen A/S
Nyborgvej 240-260
5220 Odense SØ
Telefon: 66 12 13 14
Email: vholmjensen@vhj.dk

Adresse

V Holm Jensen A/S
Peder Wessels Vej 11
5220 Odense SØ
Telefon: 63 41 02 00
Email: vholmjensen@vhj.dk

bilklage.dk