fbpx

Opel Vivaro - leasing

Overvejer du leasing af en Opel Vivaro? Har du brug for en varebil til erhverv, som har god plads i bagagerummet? Så kan vi hjælpe dig hos V Holm Jensen. Vi har Opel Vivaro biler til leasing, som kan klargøres på kort tid og komme ud på vejene hurtigt.

Vivaro paller erhverv

Masser af plads i lastrummet

Opel Vivaro har en lastrumsvolumen på 8,6 m3 og dermed masser af plads. Der er plads til f.eks. tre europaller i lastrummet så du kan have alt det med, som du har behov for at transportere fra ét sted til et andet.

Du har også mulighed for at tilkøbe bl.a. et lastrumsgitter og en hård bagagerumsbakke, hvis du skal transportere varer, der kræver dette.

Miljøvenlig bil

Opel Vivaro er yderst økonomisk i forhold til brændstof, og med denne leasingbil får du en bil med et meget lavt C02 udslip, samtidig med at der ikke er gået på kompromis med hestekræfterne.

Navigation i Opel Vivaro

Vores Opel Vivaro har bl.a.:

  • Touch farveskærm
  • Avanceret stemmestyring
  • Trafikinformation
Din smartphone kan integreres med bilen via navigationssystemet. Dermed får du bl.a. Bluetooth til musik og til at ringe uden headset, touch farveskærm med op mod 60 favoritfunktioner, stemmestyring, oplæsning af SMS’er samt billed- og videoafspilning.

Få en leasingaftale på din Opel Vivaro med det samme

Vi har Opel Vivaro på lager til leasing og levering netop nu – så kontakt salgsafdelingen på 63 11 63 00 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. i dag, og vi kan give dig et leasing tilbud med det samme.

Se vores aktuelle tilbud på henholdsvis serviceleasing og finansiel leasing af Opel Vivaro.

Du kan også altid komme forbi os og få en prøvetur i en Opel Vivaro, før du beslutter dig for, om det er den rette erhvervsbil, der matcher dine behov.

©VHolmJensen Den nye Opel Vivaro

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål

Åbningstider

Klik på nedestående link for at se vores åbningstider.

Se åbningstider

Adresse

V Holm Jensen A/S
Nyborgvej 240-260
5220 Odense SØ
Telefon: 66 12 13 14
Email: vholmjensen@vhj.dk

Adresse

V Holm Jensen A/S
Peder Wessels Vej 11
5220 Odense SØ
Telefon: 63 41 02 00
Email: vholmjensen@vhj.dk

bilklage.dk