fbpx

Leasing af varevogn

Overvejer du at lease varevogn til dit firma? Vi har et stort udvalg af typer og størrelser hos V Holm Jensen, og vi kan lynhurtigt udarbejde en leasingkontrakt til dig, hvis du har behov for det.

Vi har et stort udvalg af varevogne til leasing, hvor du kan vælge mellem mange forskellige farver, modeller, udstyr og tilbehør. Vi har rigtig mange erhvervskunder, som leaser biler hos os, og dermed også et meget bredt udvalg. Du skal derfor ikke vente på varebiler med lange leveringstider. Vi har det meste på lager, og det er altid muligt at låne en midlertidig varevogn til leasing, hvis vi f.eks. skal bruge lidt tid på at tilpasse den eller de varebiler, du ønsker, til dine behov. Du bygger selv din leasede varebil – vi imødekommer alle ønsker hvad angår ekstraudstyr.

varebiler2

Hvorfor lease en varebil?

Der kan være mange grunde til at lease en varebil til firmaet. Det kan være, du har brug for den til varelevering, fragt, transport, opbevaring af værktøj eller lignende. Lige meget hvad, har vi en varevogn til leasing, der matcher dine behov.

Til alle vores varevogne til leasing kan du vælge mellem ekstra sikkerhedstilbehør og –funktioner, som gør, at du f.eks. kan bruge køretiden på at tale med kunder, da din smartphone kan integreres med bilen. Hvis du er meget på farten, er der ingen hindring for, at du bruger varebilen som mobilt kontor – du kan have alt med dig, høre musik og ikke mindst bruge det intelligente navigationssystem, IntelliLink, som du finder i vores Opel varebiler.

Leasing af varevogne fra Opel

Nogle af vores modeller til leasing inden for varevogne tæller Opel Vivaro og Opel Movano, som begge er yderst rummelige varevogne.

Hvis du vælger Opel Movano, får du en lastrumsvolumen på alt fra 8 til 17 m3, hvilket giver plads til op til 5 europaller. Varevognen fra Opel Vivaro har en lastrumsvolumen på 8,6 m3 og dermed også god plads til op til tre europaller i lastrummet.

Du kan også lease varevognen Opel Combo, hvor du igen får en firmabil med et stort rummeligt lastrum og en bil, hvor sikkerhed og komfort er i højsædet.

Kontakt os og hør mere om leasing af varevogne


Besøg vores erhvervsafdeling på Nyborgvej 240-260, Odense SØ og se alle vores varevognsmodeller samt muligheder for opbygning af varerum så det passer til netop jeres virksomhed.
 
GÅ TIL RUTEVEJLEDNING

Kontakt salgsafdelingen på tlf. 63 11 63 00 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvis du vil høre mere om leasing af varevogne og lave en aftale om at komme forbi og få en prøvetur i én eller flere af dem.

Opel Combo vholmjensen nyborgvej erhverv varevogn

©VHolmJensen Leasing af varevogn, Odense SØ

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål

Åbningstider

Klik på nedestående link for at se vores åbningstider.

Se åbningstider

Adresse

V Holm Jensen A/S
Nyborgvej 240-260
5220 Odense SØ
Telefon: 66 12 13 14
Email: vholmjensen@vhj.dk

Adresse

V Holm Jensen A/S
Peder Wessels Vej 11
5220 Odense SØ
Telefon: 63 41 02 00
Email: vholmjensen@vhj.dk

bilklage.dk