fbpx

Opel Vivaro Erhverv Varebil Odense VHolmJensen

Velkommen hos dit fynske erhvervscenter !

Med vores centrale placering på Fyn, tæt på hovedveje og motorvej, kan vi med vores stærke team af dedikerede varebilsteknikere, værkfører og erhvervskonsulent tilbyde et stærkt bilsamarbejde. Vi sammensætter tilbud skræddersyet efter jeres behov, og servicerer herefter efter fabrikken forskrifter så du altid har et driftsikkert køretøj.

Serviceaftale er tryghed for dig og dit firma

Som erhvervskunde hos os har du en masse specielle fordele - dels pga. at vi er et stort bilhus som igennem årene har opbygget store moderne værksteder og eget skadescenter, hvilket gør at vi stort set kan løse alle opgaver i huset og kan derved holde priserne nede, og dels fordi vi har mange års erfaring med at handle med, og servicere biler for erhvervsdrivende og forstår at bilen er et uundværligt redskab.

Lad os passe godt på din bil med en serviceaftale - vi holder dig godt kørende.

Prisen på en serviceaftale afhænger af aftalens løbetid, dækning, kørselsbehov, mm. men som priseksempel koster en standard serviceaftale på 60mdr. inkl. 15.000km, kr. 349,- pr. måned eks. moms.
Kontakt os for et tilbud på netop den varebil der matcher jeres behov. 

Tlf. 63 11 63 00 / Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål

Åbningstider

Klik på nedestående link for at se vores åbningstider.

Se åbningstider

Adresse

V Holm Jensen A/S
Nyborgvej 240-260
5220 Odense SØ
Telefon: 66 12 13 14
Email: vholmjensen@vhj.dk

Adresse

V Holm Jensen A/S
Peder Wessels Vej 11
5220 Odense SØ
Telefon: 63 41 02 00
Email: vholmjensen@vhj.dk

bilklage.dk