Opel salgsafdeling nybil odense vholmjensen

Leasing & Finansiering

Bilen er for mange en af de dyreste genstande man køber i sit liv, og det er derfor en stor økonomisk beslutning, og man bør overveje hvilken type køb der er det rigtige.

Det er vigtigt at økonomien hænger sammen, også når hverdagen med den nye bil starter. Som privatkunde kan du hos os vælge om du vil privatlease, købe kontant eller via en finansiering.

Privatleasing

- Hvem skal vælge det?
Foretrækker du at køre i en fabriksny bil, og udskifte bil ofte samtidig med at dine krav. Privatleasing er også perfekt for dig, hvis krav til bilens størrelse, kørsel, mm. ikke ændrer sig de næste 2-3 år.

Tryghed ved at tilbageleveringen sker efter FDM udarbejdet tilstandsrapport.

- Hvad er det?
Privatleasing er ret nemt. Ved afhentning af bilen betaler du en førstegangsydelse, herefter et fast månedligt gebyr i hele perioden. Resten af udgifterne til reparationer og vedligeholdelse dækker leasingselskabet.

Kontant køb

- Hvem skal vælge det?
Både kontant køb og købsaftale er for dig som ønsker at beholde den nye bil i lang tid. Du vil have løbende udgifter til vedligeholdelse og opleve et værdi tab i bilens første år, men til gengæld vil du altid have værdi i bilen.

- Hvad betyder det?
Kontant køb, er et helt almindeligt køb, hvor du enten har pengene til den nye bil, eller har tænkt dig at oprette et billån f.eks. hos din bank.

Finansiering

- Hvem skal vælge det?
Du ønsker at eje din bil, og køre i den i mange år. Du har penge til udbetaling, men ønsker at resten af købet skal finansieres. Gennem os kan du tegne en købsaftale ved Jyske Finans.

- Hvad er det?
Købsaftale kræver at du har 20% af bilens pris til udbetaling dog minimum kr. 20.000,- og herefter får du tryghed i en fast lav rente. Tegner du herudover en serviceaftale, får du yderligere tryghed i dit budget, da udgifterne til bilen er lagt i faste månedlige ydelser.

Har du spørgsmål, eller er i tvivl om hvad der er det rigtige for dig?

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål

Åbningstider

Klik på nedestående link for at se vores åbningstider.

Se åbningstider

Adresse

V Holm Jensen A/S
Nyborgvej 240-260
5220 Odense SØ
Telefon: 66 12 13 14
Telefax: 63 11 63 80
Email: vholmjensen@vhj.dk

Følg os

Ankenævn for biler

bilklage.dk